Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-12-2022 16:00
Czas przygotowywania
22-12-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas25
Czas w TO:25
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 678g (W ~330)
Woda: 421g
Drożdże:0.53g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas25
Czas w TO:25
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 678g (W ~330)
Woda: 421g
Drożdże:0.53g
Sól:: 21g
Składniki
678g
Mąka
421g
Woda
0.53g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3uohfzuipj/