Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-04-2022 20:39
Czas przygotowywania
16-04-2022 16:39
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 453g (W ~320)
Woda: 272g
Drożdże:1.31g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 453g (W ~320)
Woda: 272g
Drożdże:1.31g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
453g
Mąka
272g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.31g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Vgh
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3t6j4qvnoo/