Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:48
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 843g (W ~380)
Woda: 523g
Drożdże:0.17g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:48
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 843g (W ~380)
Woda: 523g
Drożdże:0.17g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
843g
Mąka
523g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3rn7ootwrr/