Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-02-2022 10:00
Czas przygotowywania
10-02-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
33h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas33
Czas w TO:7
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 604g (W ~360)
Woda: 362g
Drożdże:0.82g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas33
Czas w TO:7
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 604g (W ~360)
Woda: 362g
Drożdże:0.82g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
604g
Mąka
362g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.82g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Caputo Pizzeria 36h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3qsn8coeqz/