Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-10-2022 19:15
Czas przygotowywania
16-10-2022 14:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
320g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:6
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 571g (W ~380)
Woda: 371g
Drożdże:0.58g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:6
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 571g (W ~380)
Woda: 371g
Drożdże:0.58g
Sól:: 19g
Składniki
571g
Mąka
371g
Woda
0.58g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Przepis 1 napoletana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3oudpcjybz/