Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
50h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 936g (W ~390)
Woda: 608g
Drożdże:0.69g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 936g (W ~390)
Woda: 608g
Drożdże:0.69g
Sól:: 16g
Składniki
936g
Mąka
608g
Woda
0.69g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
W336
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3lapf4nozo/