Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
29-04-2023 22:01
Czas przygotowywania
30-04-2023 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 652g (W ~310)
Woda: 391g
Drożdże:0.59g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 652g (W ~310)
Woda: 391g
Drożdże:0.59g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
652g
Mąka
391g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.59g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Pizza 30,04,
2023
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3jsgd4gam1/