Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-04-2023 23:30
Czas przygotowywania
07-04-2023 21:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 687g (W ~320)
Woda: 412g
Drożdże:0.36g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 687g (W ~320)
Woda: 412g
Drożdże:0.36g
Sól:: 21g
Składniki
687g
Mąka
412g
Woda
0.36g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
7.04
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3hl7zfzjso/