Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-01-2022 20:00
Czas przygotowywania
15-01-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:8
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 613g (W ~370)
Woda: 368g
Drożdże:0.66g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:8
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 613g (W ~370)
Woda: 368g
Drożdże:0.66g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.66g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Polseli Classic
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3ehrxtufix/