Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 999g (W ~330)
Woda: 620g
Drożdże:0.71g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 999g (W ~330)
Woda: 620g
Drożdże:0.71g
Sól:: 31g
Składniki
999g
Mąka
620g
Woda
0.71g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Pasini
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3csywx44c3/