Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-08-2023 19:01
Czas przygotowywania
12-08-2023 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas72
Czas w TO:7
Czas w TK:65
Składniki Mąka: 780g (W ~420)
Woda: 429g
Drożdże:0.83g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas72
Czas w TO:7
Czas w TK:65
Składniki Mąka: 780g (W ~420)
Woda: 429g
Drożdże:0.83g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
780g
Mąka
429g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.83g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Moja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/35wndy6cwk/