Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~320)
Woda: 368g
Drożdże:0.43g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~320)
Woda: 368g
Drożdże:0.43g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.43g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Pizza pour quatre
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/34b0mtd5oy/