Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 478g (W ~330)
Woda: 311g
Drożdże:0.28g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 478g (W ~330)
Woda: 311g
Drożdże:0.28g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
478g
Mąka
311g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
basia 00
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/33cexsuxee/