Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:29
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 302g (W ~380)
Woda: 181g
Drożdże:0.14g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:29
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 302g (W ~380)
Woda: 181g
Drożdże:0.14g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
302g
Mąka
181g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.14g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Classica pizza blumo76
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/31b19qz62q/