Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 299g (W ~330)
Woda: 191g
Drożdże:0.13g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 299g (W ~330)
Woda: 191g
Drożdże:0.13g
Sól:: 10g
Składniki
299g
Mąka
191g
Woda
0.13g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2w5uo3uw9n/