Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
50szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:50szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 7669g (W ~330)
Woda: 4601g
Drożdże:3.37g
Sól:: 230g
Parametry ciasta
Ilość porcji:50szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 7669g (W ~330)
Woda: 4601g
Drożdże:3.37g
Sól:: 230g
Składniki
7669g
Mąka
4601g
Woda
3.37g
Drożdże
230g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2rgz9uuaiw/