Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-12-2022 16:20
Czas przygotowywania
18-12-2022 16:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
274g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:274g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 332g (W ~330)
Woda: 206g
Drożdże:0.32g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:274g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 332g (W ~330)
Woda: 206g
Drożdże:0.32g
Sól:: 10g
Składniki
332g
Mąka
206g
Woda
0.32g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
zzz
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2rcr1qd6qw/