Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
22-08-2022 18:00
Czas przygotowywania
23-08-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
332g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:332g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:6
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 998g (W ~320)
Woda: 599g
Drożdże:0.84g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:332g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:6
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 998g (W ~320)
Woda: 599g
Drożdże:0.84g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 32g
Składniki
998g
Mąka
599g
Woda
32g
Oliwa z oliwek
0.84g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
GUSTO BELLO BIEDRONKA
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2pmb0qt1h9/