Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-11-2021 08:40
Czas przygotowywania
19-11-2021 08:40
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas72
Czas w TO:24
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1486g (W ~420)
Woda: 966g
Drożdże:0.51g
Sól:: 48g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas72
Czas w TO:24
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1486g (W ~420)
Woda: 966g
Drożdże:0.51g
Sól:: 48g
Składniki
1486g
Mąka
966g
Woda
0.51g
Drożdże
48g
Sól
Notatki
Nopoletana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2nvfvzshkn/