Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
17-06-2023 15:30
Czas przygotowywania
17-06-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
700g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:700g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 422g (W ~170)
Woda: 253g
Drożdże:2.59g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:700g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 422g (W ~170)
Woda: 253g
Drożdże:2.59g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
422g
Mąka
253g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
2.59g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2lsjg3660i/