Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 724g (W ~340)
Woda: 435g
Drożdże:1.33g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 724g (W ~340)
Woda: 435g
Drożdże:1.33g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
724g
Mąka
435g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
1.33g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Moja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/2c3fjxczhr/