Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-04-2023 11:00
Czas przygotowywania
23-04-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~340)
Woda: 276g
Drożdże:0.16g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~340)
Woda: 276g
Drożdże:0.16g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.16g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Na niedzielę
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/21gayujfm9/