Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1002g (W ~370)
Woda: 601g
Drożdże:0.55g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1002g (W ~370)
Woda: 601g
Drożdże:0.55g
Sól:: 16g
Składniki
1002g
Mąka
601g
Woda
0.55g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Pierwsza Neapolitanka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/20ubtwra6b/