Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-08-2023 19:00
Czas przygotowywania
05-08-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
49h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:62%
Całkowity czas49
Czas w TO:12
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 1036g (W ~390)
Woda: 642g
Drożdże:0.67g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:62%
Całkowity czas49
Czas w TO:12
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 1036g (W ~390)
Woda: 642g
Drożdże:0.67g
Sól:: 32g
Składniki
1036g
Mąka
642g
Woda
0.67g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
62 napolirana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1yjnnp5qkk/