Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-12-2021 11:42
Czas przygotowywania
24-12-2021 19:42
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 480g (W ~350)
Woda: 297g
Drożdże:0.47g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 480g (W ~350)
Woda: 297g
Drożdże:0.47g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
480g
Mąka
297g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.47g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1v9nsgrhix/