Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 594g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.25g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 594g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.25g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
594g
Mąka
386g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
Michal
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1ufqkbvnpc/