Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-02-2022 10:00
Czas przygotowywania
26-02-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 537g (W ~340)
Woda: 349g
Drożdże:0.96g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 537g (W ~340)
Woda: 349g
Drożdże:0.96g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
537g
Mąka
349g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Pierwsza Caputo Pizzeria 65
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1ubqidwk7n/