Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
18-06-2023 10:00
Czas przygotowywania
20-06-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
53h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas53
Czas w TO:15
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 974g (W ~390)
Woda: 604g
Drożdże:0.48g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas53
Czas w TO:15
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 974g (W ~390)
Woda: 604g
Drożdże:0.48g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
974g
Mąka
604g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.48g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1tfhta2bzl/