Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
31-03-2022 22:00
Czas przygotowywania
02-04-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:56%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 797g (W ~370)
Woda: 446g
Drożdże:0.76g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:56%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 797g (W ~370)
Woda: 446g
Drożdże:0.76g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
797g
Mąka
446g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.76g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
KJ
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1rec5na6wd/