Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-08-2023 21:36
Czas przygotowywania
11-08-2023 18:36
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:7
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1485g (W ~380)
Woda: 936g
Drożdże:1.84g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:7
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1485g (W ~380)
Woda: 936g
Drożdże:1.84g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 42g
Składniki
1485g
Mąka
936g
Woda
42g
Oliwa z oliwek
1.84g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
Kesja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1ly8abgrlk/