Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
07-07-2023 09:50
Czas przygotowywania
07-07-2023 18:50
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 584g (W ~250)
Woda: 380g
Drożdże:0.93g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 584g (W ~250)
Woda: 380g
Drożdże:0.93g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
584g
Mąka
380g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.93g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Tarnów
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1k3g3zx0o4/