Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-08-2021 18:00
Czas przygotowywania
28-08-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 793g (W ~380)
Woda: 516g
Drożdże:0.85g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 793g (W ~380)
Woda: 516g
Drożdże:0.85g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
793g
Mąka
516g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.85g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1iubafiqpq/