Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-12-2022 00:30
Czas przygotowywania
17-12-2022 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
30szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:30szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:15
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 4852g (W ~380)
Woda: 3154g
Drożdże:3.46g
Sól:: 95g
Parametry ciasta
Ilość porcji:30szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:15
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 4852g (W ~380)
Woda: 3154g
Drożdże:3.46g
Sól:: 95g
Składniki
4852g
Mąka
3154g
Woda
3.46g
Drożdże
95g
Sól
Notatki
Bongiovanni
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1hc1kgcwsl/