Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 851g (W ~330)
Woda: 511g
Drożdże:2.34g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 851g (W ~330)
Woda: 511g
Drożdże:2.34g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
851g
Mąka
511g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
2.34g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1g3uymqyhc/