Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-02-2022 17:00
Czas przygotowywania
25-02-2022 22:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 331g (W ~210)
Woda: 199g
Drożdże:0.96g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 331g (W ~210)
Woda: 199g
Drożdże:0.96g
Sól:: 10g
Składniki
331g
Mąka
199g
Woda
0.96g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1f9bpqrq5t/