Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-01-2022 21:01
Czas przygotowywania
15-01-2022 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 999g (W ~370)
Woda: 649g
Drożdże:0.67g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 999g (W ~370)
Woda: 649g
Drożdże:0.67g
Sól:: 32g
Składniki
999g
Mąka
649g
Woda
0.67g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1di4s1mqlg/