Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-02-2023 23:00
Czas przygotowywania
20-02-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
17h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas17
Czas w TO:7
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 920g (W ~300)
Woda: 552g
Drożdże:1.51g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas17
Czas w TO:7
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 920g (W ~300)
Woda: 552g
Drożdże:1.51g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
1.51g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1desgtdfta/