Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 244g (W ~170)
Woda: 147g
Drożdże:1.35g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 244g (W ~170)
Woda: 147g
Drożdże:1.35g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
244g
Mąka
147g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
1.35g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
Dwie male porcje 3h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/1brqhmoi8w/