Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:17
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 172g (W ~420)
Woda: 103g
Drożdże:0.09g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:17
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 172g (W ~420)
Woda: 103g
Drożdże:0.09g
Sól:: 5g
Składniki
172g
Mąka
103g
Woda
0.09g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/18v3kmzrfx/