Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 661g (W ~320)
Woda: 429g
Drożdże:0.37g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 661g (W ~320)
Woda: 429g
Drożdże:0.37g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
661g
Mąka
429g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.37g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/16y7ijulni/