Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 474g (W ~210)
Woda: 308g
Drożdże:1.50g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 474g (W ~210)
Woda: 308g
Drożdże:1.50g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
474g
Mąka
308g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.50g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
3 placky 5h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/15zrzkb9wn/