Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 754g (W ~330)
Woda: 453g
Drożdże:1.47g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 754g (W ~330)
Woda: 453g
Drożdże:1.47g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
754g
Mąka
453g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
1.47g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/14scdga5f5/