Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
03-05-2022 14:00
Czas przygotowywania
04-05-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas28
Czas w TO:10
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 287g (W ~340)
Woda: 158g
Drożdże:0.40g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas28
Czas w TO:10
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 287g (W ~340)
Woda: 158g
Drożdże:0.40g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
287g
Mąka
158g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
test 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0zqbqbeaso/