Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-01-2023 19:30
Czas przygotowywania
20-01-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1049g (W ~330)
Woda: 734g
Drożdże:0.44g
Sól:: 37g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1049g (W ~330)
Woda: 734g
Drożdże:0.44g
Sól:: 37g
Składniki
1049g
Mąka
734g
Woda
0.44g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
Pizzeria/nuvola 50/50
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0zfxxqioyz/