Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
21-05-2023 09:59
Czas przygotowywania
21-05-2023 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas9
Czas w TO:4
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 337g (W ~250)
Woda: 185g
Drożdże:1.34g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas9
Czas w TO:4
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 337g (W ~250)
Woda: 185g
Drożdże:1.34g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
337g
Mąka
185g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
1.34g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
P1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0yug2mnoey/