Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 362g (W ~330)
Woda: 225g
Drożdże:0.32g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 362g (W ~330)
Woda: 225g
Drożdże:0.32g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
362g
Mąka
225g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.32g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
2 prueba
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0xhdgmks3a/