Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-02-2022 20:00
Czas przygotowywania
13-02-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 609g (W ~310)
Woda: 365g
Drożdże:1.20g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 609g (W ~310)
Woda: 365g
Drożdże:1.20g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
609g
Mąka
365g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.20g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0tdw8ht7p3/