Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-08-2022 17:00
Czas przygotowywania
24-08-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
233g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:233g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 426g (W ~330)
Woda: 260g
Drożdże:0.24g
Sól:: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:233g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 426g (W ~330)
Woda: 260g
Drożdże:0.24g
Sól:: 13g
Składniki
426g
Mąka
260g
Woda
0.24g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0sm592hyw5/