Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:68%
Całkowity czas72
Czas w TO:4
Czas w TK:68
Składniki Mąka: 1534g (W ~420)
Woda: 1043g
Drożdże:1.73g
Sól:: 42g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:68%
Całkowity czas72
Czas w TO:4
Czas w TK:68
Składniki Mąka: 1534g (W ~420)
Woda: 1043g
Drożdże:1.73g
Sól:: 42g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
1534g
Mąka
1043g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
1.73g
Drożdże
42g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0r1yqtnwjv/