Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 989g (W ~380)
Woda: 603g
Drożdże:0.49g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 989g (W ~380)
Woda: 603g
Drożdże:0.49g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
989g
Mąka
603g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/0ounruqytl/